contact@itgroup.mk

Try a different IT Service

Креираме иновативни решенија

Кратко за нас

IT Group нуди сеопфатна понуда на дигитален маркетинг, веб решенија и хардверски решенија. Нашите клиенти имаат доверба во нашата компанија поради големото искуство на нашиот тим и високо квалификувани професионалци.

Нашиот деловен кодекс е базиран на технолошките решенија и деловната стратегија на нашите клиенти врз основа на нивните побарувања да се донесат најадекватни решенија за поголема ефикасност. Затоа ние градиме решенија во соработка со нашите клиенти во зависност од нивните потреби.

Побарајте понуда според вашите потреби

Дознајте повеќе информации на нашиот блог

Планирање на ресурси на компанија

Со планирање на ресурсите на компанијата можете да ги интегрирате сите податоци и процеси во компанијата во еден унифициран систем, каде можете да имате многу придобивки како што се стандардизацијата[…]

Read more

Виртуелизација

Трансформирајте го вашиот бизнис со виртуелизација. Виртуелизацијата драматично ја подобрува ефикасноста и достапноста на ресурсите и апликациите во вашата организација. Внатрешните ресурси се под влијание на стариот систем „еден сервер,[…]

Read more

Бекап опции

Сите знаеме дека во денешно време во секој момент треба да имаме бекап на нашите податоци. Дури можеме да замислиме дека бекап-от на нашите податоци е од особено значење за[…]

Read more

Контакт